НАСАДНИ КЛУЧЕВИ

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Сет битови, 10mm прифат, 40 парчиња Сет битови, 10mm прифат, 40 парчиња
Сет битови со 10mm прифат Сетот содржи: Имбус: 4, 5, 6, 7, 8, 10, 12mm, со 30mm и 75mm должина..
2.499 ден.
без ДДВ: 2.118 ден.
Алат во метална кутија на 3 спрата 85п. Алат во метална кутија на 3 спрата 85п.
1 x 1/2 клуч за крцкало со рачка што не се лизга, рачка за рикверц, брзо ослободување 18 1/2 наса..
0 ден.
без ДДВ: 0 ден.
Сет насадни клучеви со крцкалки 1/4, 3/8, 1/2 Сет насадни клучеви со крцкалки 1/4, 3/8, 1/2
Комплет насадни клучеви (касета) со дополнителен алат изработен за колички за работилници со фи..
0 ден.
без ДДВ: 0 ден.
Сет насадни клучеви 215п. 1/2, 3/8, 1/4
Куќиштето за алат содржи стакла, комбинирани копчиња, битови, торкс и многу гедора или приклучни клу..
0 ден.
без ДДВ: 0 ден.
Сет насадни клучеви 108п. Сет насадни клучеви 108п.
Куќиштето за алат содржи алатки, битови и голем број клучеви од 1/2 и 1/4, изработени од квалит..
0 ден.
без ДДВ: 0 ден.
Магнетен држач за бит пх2 62mm
Магнетен држач за бит со тврдина од 58 до 60. Изработени според стандард DIN 3126. ..
0 ден.
без ДДВ: 0 ден.
Сет алат 1/4 1/2 3/4 222п. Сет алат 1/4 1/2 3/4 222п.
Крцкалка 1/4 со 72 заби произведена од специфичен  хром молибден челик. Битови про..
13.840 ден.
без ДДВ: 11.729 ден.
Сет бит насаден 1/4 крцкало 72 заби 63п. Сет бит насаден 1/4 крцкало 72 заби 63п.
Насадни клучеви произведени од специфичен хром ванадиум челик. Крцкало 1/4 со 72 заби произв..
3.190 ден.
без ДДВ: 2.703 ден.
Сет битови со крцкало 1/4 72 заби 46п. Сет битови со крцкало 1/4 72 заби 46п.
Крцкалка 1/4 со 72 заби произведена од специфичен  хром молибден челик. Битови про..
2.420 ден.
без ДДВ: 2.051 ден.
Сет битови со крцкало 1/4 72 заби 37п.
Сет битови со крцкало 1/4, со механизам од 72 заби, 37 парчиња. Произведено од специјален хром мо..
0 ден.
без ДДВ: 0 ден.
Крцкало телескоп 1/2 72 заби
Крцкало телескоп 1/2, со механизам од 72 заби, со удобна ерго дршка. Телото е изработено од ..
1.720 ден.
без ДДВ: 1.458 ден.
Крцкало 1/4 72 заби Крцкало 1/4 72 заби
Крцкало 1/4, со 72 заби, со удобна ерго дршка. Телото е изработено од специјален хром вандиниум ч..
650 ден.
без ДДВ: 551 ден.
Насаден клуч ударен долг 1/2 10mm Насаден клуч ударен долг 1/2 10mm
Насаден клуч ударен долг 1/2, долг. Произведени од специјален хром молибтен челик Из..
0 ден.
без ДДВ: 0 ден.
Насаден клуч имбус M5 1/2 55mm 12А Насаден клуч имбус M5 1/2 55mm 12А
12 аголен клуч имбус 1/2, со тврдост од 58 до 60. Произведени од специјален хром ванади..
0 ден.
без ДДВ: 0 ден.
Насаден клуч торкс T20 1/2 55mm Насаден клуч торкс T20 1/2 55mm
Насаден клуч торкс T20 1/2, со тврдина од 58 до 60. Произведени од специјален хром вана..
0 ден.
без ДДВ: 0 ден.
Насаден клуч имбус X 4 1/2 55mm Насаден клуч имбус X 4 1/2 55mm
Насаден клуч имбус X 4, 1/2, со цврстина од 58 до 60. Произведени од специјален хром ва..
0 ден.
без ДДВ: 0 ден.
Насаден клуч имбус 3mm 1/4 Насаден клуч имбус 3mm 1/4
Насаден клуч имбус 1/4, цврстина од 58 до 60. Произведени од специјален хром ванадиум ч..
0 ден.
без ДДВ: 0 ден.
Насаден клуч торкс Т20 1/4 Насаден клуч торкс Т20 1/4
Насаден клуч торкс 1/4, со цврстина од 58 до 60. Произведени од специјален хром ванадиу..
0 ден.
без ДДВ: 0 ден.
Насаден клуч имбус M5 1/2 100mm 12А Насаден клуч имбус M5 1/2 100mm 12А
Насаден клуч имбус М5, 1/2, 12 аголен, со цврстина од 58 до 60. Произведени од специјален&nb..
0 ден.
без ДДВ: 0 ден.
Клуч торкс Т20 1/2 100mm Клуч торкс Т20 1/2 100mm
Клуч торкс 1/2, со цврстина од 58 до 60. Произведени од специјален хром ванадиум челик...
0 ден.
без ДДВ: 0 ден.
Клуч имбус X 4 1/2 100mm Клуч имбус X 4 1/2 100mm
Клуч имбус 1/2, со цврстина од 58 до 60. Произведени од специјален хром ванадиум челик...
0 ден.
без ДДВ: 0 ден.
Продолжеток со дршка 1/4 150mm
Продолжеток со ерго дршка 1/4, 150мм. Произведени од специјален хром ванадиум челик. ..
0 ден.
без ДДВ: 0 ден.
Адаптер за насаден клуч 1/4-3/8 25mm Адаптер за насаден клуч 1/4-3/8 25mm
Произведени од специјален хром ванадиум челик. Изработени според стандард DIN 3113. ..
0 ден.
без ДДВ: 0 ден.
Т-рачка со клизен дел 1/4 150mm Т-рачка со клизен дел 1/4 150mm
Т-рачка со клизен дел 1/4 150mm. Произведени од специјален хром ванадиум челик. Изра..
200 ден.
без ДДВ: 169 ден.
Зглобна рачка 1/2 380mm Зглобна рачка 1/2 380mm
Флексибилна рачка 1/2. Произведени од специјален хром ванадиум челик. Изработени спо..
890 ден.
без ДДВ: 754 ден.
Продолжеток 1/2 125mm Продолжеток 1/2 125mm
Продолжеток 1/2. Произведени од специјален хром ванадиум челик. Изработени според ст..
260 ден.
без ДДВ: 220 ден.
Продолжеток 3/8 125mm Продолжеток 3/8 125mm
Продолжеток 3/8 125мм. Произведени од специјален хром ванадиум челик. Изработени спо..
0 ден.
без ДДВ: 0 ден.
Продолжеток 1/4 50mm Продолжеток 1/4 50mm
Продолжеток 1/4. Произведени од специјален хром ванадиум челик. Изработени според ст..
0 ден.
без ДДВ: 0 ден.
Насаден клуч 1/2 8mm долг Насаден клуч 1/2 8mm долг
Насаден клуч 1/2, 6 аголен, долг. Произведени од специјален хром ванадиум челик. ..
0 ден.
без ДДВ: 0 ден.
Насаден клуч 1/2 8mm Насаден клуч 1/2 8mm
Насаден клуч 1/2, 6 агли, краток. Произведени од специјален хром ванадиум челик. Изр..
0 ден.
без ДДВ: 0 ден.
Насаден клуч 1/4 6А 4mm Насаден клуч 1/4 6А 4mm
Насаден клуч 1/4, 6 агли, краток, Произведени од специјален хром ванадиум челик, Изр..
0 ден.
без ДДВ: 0 ден.

За нас

Раборно време:

Понеделник - Петок: 08:00 - 16:00 ч.
Сабота - Недела: Затворено

Контакт

  • 075 224 400
  • info@alati.mk

Facebook

АЛАТИ ТРЕЈД © 2024. UKION SHOPS