РАЧЕН АЛАТ

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Сет битови, 10mm прифат, 40 парчиња Сет битови, 10mm прифат, 40 парчиња
Сет битови со 10mm прифат Сетот содржи: Имбус: 4, 5, 6, 7, 8, 10, 12mm, со 30mm и 75mm должина..
2.499 ден.
без ДДВ: 2.118 ден.
Папагалка 560mm Папагалка 560mm
Поголем капацитет за фаќање, но многу помала тежина од споредливите клучеви за цевки. Брзо прилаг..
9.790 ден.
без ДДВ: 8.297 ден.
Папагалка 400mm Папагалка 400mm
Поголем капацитет за фаќање, но многу помала тежина од споредливите клучеви за цевки. Брзо прилаг..
5.920 ден.
без ДДВ: 5.017 ден.
Папагалка 250mm Папагалка 250mm
Притиснете го копчето за прилагодување на работното парче. Фино прилагодување за оптимално прилагод..
2.442 ден.
без ДДВ: 2.069 ден.
Клешти за кабел папучи 230mm Клешти за кабел папучи 230mm
Со навојни отвори за сечење бакарни и месинг завртки со навој M 2,6 / M 3 / M 3,5 / M 4 и M 5. За..
2.487 ден.
без ДДВ: 2.108 ден.
Цвицангла 160mm Цвицангла 160mm
Со издолжен раб. Незаменлив дијагонален секач за разновидна употреба. Висококвалитетен ма..
3.219 ден.
без ДДВ: 2.728 ден.
Цвицангли 160mm Цвицангли 160mm
Со издолжен раб. Незаменлив дијагонален секач за разновидни употреба. Висококвалитетен ма..
2.341 ден.
без ДДВ: 1.984 ден.
Шпицангла 200mm. Шпицангла 200mm.
Еластични врвови: димензионално стабилни дури и кога се извиткани. Толерантни на изобличување, ел..
3.511 ден.
без ДДВ: 2.975 ден.
Шпицангла 160mm Шпицангла 160mm
Погоден за пофино фаќање и работа со сечење. Полуокругли, долги, заострени вилици. Прекло..
2.194 ден.
без ДДВ: 1.859 ден.
Моторцангла 180mm Моторцангла 180mm
Со зони за фаќање за рамен и кружен материјал, погоден за секакви употреба. Со рабови за сечење з..
2.780 ден.
без ДДВ: 2.356 ден.
Моторцангла 180mm Моторцангла 180mm
Со зони за фаќање за рамен и кружен материјал, погоден за секакви употреба. Со рабови за сечење з..
1.902 ден.
без ДДВ: 1.612 ден.
Алат во метална кутија на 3 спрата 85п. Алат во метална кутија на 3 спрата 85п.
1 x 1/2 клуч за крцкало со рачка што не се лизга, рачка за рикверц, брзо ослободување 18 1/2 наса..
0 ден.
без ДДВ: 0 ден.
Сет клучеви Ален Т, Торкс и Ален клучеви, 18п. на влошка
Комплет од 18 Т-одвртувачи со врвови торкс и имбус. Спакуван во пластична послужавник и идеален з..
0 ден.
без ДДВ: 0 ден.
Сет одвртувачи плоснат, крстач, торкс 21п. Сет одвртувачи плоснат, крстач, торкс 21п.
Комплет различни одвртувачи спакувани во тврда пластична послужавник. Содржи класични, ударн..
0 ден.
без ДДВ: 0 ден.
Сет комбинирани клучеви со крцкалка 8-22 13п. Сет комбинирани клучеви со крцкалка 8-22 13п.
Комплет комбиниран клуч со вилушка и тркалезна глава со рачен. Содржи 13 клучеви погодно распоред..
0 ден.
без ДДВ: 0 ден.
Сет насадни клучеви со крцкалки 1/4, 3/8, 1/2 Сет насадни клучеви со крцкалки 1/4, 3/8, 1/2
Комплет насадни клучеви (касета) со дополнителен алат изработен за колички за работилници со фи..
0 ден.
без ДДВ: 0 ден.
Сет ударни одвртувачи 12п. Сет ударни одвртувачи 12п.
Збир на армирани одвртувачи со дебели стебла и стврднат врв. Опремен со шестоаголник кој ово..
0 ден.
без ДДВ: 0 ден.
Сет насадни клучеви 215п. 1/2, 3/8, 1/4
Куќиштето за алат содржи стакла, комбинирани копчиња, битови, торкс и многу гедора или приклучни клу..
0 ден.
без ДДВ: 0 ден.
Сет насадни клучеви 108п. Сет насадни клучеви 108п.
Куќиштето за алат содржи алатки, битови и голем број клучеви од 1/2 и 1/4, изработени од квалит..
0 ден.
без ДДВ: 0 ден.
Бит ph2 50mm блистер 1/2
Бит крстач 50mm блистра 1/2 со тврдост од 58 до 60. Изработени според стандард DIN 3126. ..
0 ден.
без ДДВ: 0 ден.
Бит пх0 50mm 1/2 Бит пх0 50mm 1/2
Бит крстач 50мм, 1/2, со тврдина од 58 до 60. Изработени според стандард DIN 3126. ..
0 ден.
без ДДВ: 0 ден.
Магнетен држач за бит пх2 62mm
Магнетен држач за бит со тврдина од 58 до 60. Изработени според стандард DIN 3126. ..
0 ден.
без ДДВ: 0 ден.
Бит пх2 25mm 1/10
Крстач битови со тврдост од 58 до 60. Изработени според стандард DIN 3126. ..
0 ден.
без ДДВ: 0 ден.
Бит пх0 25mm 1/4 Бит пх0 25mm 1/4
Бит крстач 1/4 со тврдина од 58 до 60. Изработени според стандард DIN 3126. ..
0 ден.
без ДДВ: 0 ден.
Ударен одвртувач
Ударен одвртувач 1/2. Произведени од специјален хром ванадиум челик. Се состои од&nb..
650 ден.
без ДДВ: 551 ден.
Одвртувач ударен пх2 125mm
Произведени од специјален хром ванадиум челик. Одвртувачот содржи магнетен дел на врвот..
0 ден.
без ДДВ: 0 ден.
Одвртувач ударен 5,5х100 Одвртувач ударен 5,5х100
Произведени од специјален хром ванадиум челик. Одвртувачот содржи магнетен дел на врвот..
0 ден.
без ДДВ: 0 ден.
Сет одвртувачи 8п.
Сет одвртувачи се состои од по 4 рамни одвртувачи (6х150mm, 5х75mm, 3х75mm, 6х38mm) и од 4 крстачи (..
0 ден.
без ДДВ: 0 ден.
Сет одвртувачи 6п.
Сет од по 3 рамни одвртувачи (6х100mm, 5х75mm, 3х75mm) и 3 крстачи (ph2 х 100mm, ph1 х 75mm, ph..
0 ден.
без ДДВ: 0 ден.
Сет одвртувачи 4п.рамен+PH1, PH2
Сет одвртувачи 2 рамни (3х75mm, 5х100mm) и 2 крстачи (ph1 75mm, пх2 100mm). Содржат магнетен дел ..
510 ден.
без ДДВ: 432 ден.
Одвртувач торкс T8 75mm Одвртувач торкс T8 75mm
Торкс одвртувач со магнетен дел на врвот и со удобна ерго дршка.   ..
140 ден.
без ДДВ: 119 ден.
Одвртувач ПХ0 75mm Одвртувач ПХ0 75mm
Одвртувач крстач со магнетен дел на врвот и со удобна ерго дршка. ..
90 ден.
без ДДВ: 76 ден.
Одвртувач рамен 3х75 Одвртувач рамен 3х75
Рамен одвртувач со магнетен дел на врвот и со удобна ерго дршка.   ..
90 ден.
без ДДВ: 76 ден.
Сет алат 1/4 1/2 3/4 222п. Сет алат 1/4 1/2 3/4 222п.
Крцкалка 1/4 со 72 заби произведена од специфичен  хром молибден челик. Битови про..
13.840 ден.
без ДДВ: 11.729 ден.
Сет бит насаден 1/4 крцкало 72 заби 63п. Сет бит насаден 1/4 крцкало 72 заби 63п.
Насадни клучеви произведени од специфичен хром ванадиум челик. Крцкало 1/4 со 72 заби произв..
3.190 ден.
без ДДВ: 2.703 ден.
Сет битови со крцкало 1/4 72 заби 46п. Сет битови со крцкало 1/4 72 заби 46п.
Крцкалка 1/4 со 72 заби произведена од специфичен  хром молибден челик. Битови про..
2.420 ден.
без ДДВ: 2.051 ден.
Сет битови со крцкало 1/4 72 заби 37п.
Сет битови со крцкало 1/4, со механизам од 72 заби, 37 парчиња. Произведено од специјален хром мо..
0 ден.
без ДДВ: 0 ден.
Крцкало телескоп 1/2 72 заби
Крцкало телескоп 1/2, со механизам од 72 заби, со удобна ерго дршка. Телото е изработено од ..
1.720 ден.
без ДДВ: 1.458 ден.
Крцкало 1/4 72 заби Крцкало 1/4 72 заби
Крцкало 1/4, со 72 заби, со удобна ерго дршка. Телото е изработено од специјален хром вандиниум ч..
650 ден.
без ДДВ: 551 ден.
Насаден клуч ударен долг 1/2 10mm Насаден клуч ударен долг 1/2 10mm
Насаден клуч ударен долг 1/2, долг. Произведени од специјален хром молибтен челик Из..
0 ден.
без ДДВ: 0 ден.

За нас

Раборно време:

Понеделник - Петок: 08:00 - 16:00 ч.
Сабота - Недела: Затворено

Контакт

  • 075 224 400
  • info@alati.mk

Facebook

АЛАТИ ТРЕЈД © 2024. UKION SHOPS