НАМЕНСКИ АЛАТ

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Сет за манометар за компресија на бензински мотори
За патнички возила и мотоцикли. Должина на цевката: 250 mm. Двојна мерна скала 0-20 бари (0-29..
0 ден.
без ДДВ: 0 ден.
Сет за испитување на притисок на горивото 0 - 7 бари
Алатка за тестирање на притисокот на горивото. За возила со систем за вбризгување (освен системит..
0 ден.
без ДДВ: 0 ден.
Манометар за компресија на дизел Манометар за компресија на дизел
Мерен опсег 0-70 бари. Должина на цевката 355 мм. M10, M12, M14 приклучоци за приклучоци за ос..
0 ден.
без ДДВ: 0 ден.
Наменски алат за внатрешни спони на летва 33 - 42mm
За вадење/монтирање на 1/2 стеги за воланот, капацитетот на стисокот е 33 - 42mm. ..
0 ден.
без ДДВ: 0 ден.
Модуларна мобилна преса за спирали Модуларна мобилна преса за спирали
Автомобилски пружински затегнувач со три пара заменливи вилушки. Должината на стегање е 30 cm. Вк..
0 ден.
без ДДВ: 0 ден.
Универзален сет за склопување/расклопување на лежишта и чаури Ø34 - 72mm
Универзален комплет за отстранување или склопување на лежишта, чаури, хидраулични лежишта, аморти..
0 ден.
без ДДВ: 0 ден.
Универзален сет алат за фаза на моторот VAG - 1,2 - 3,3
Универзален специјализиран комплет алат за проверка и прилагодување на фазата кај VAG моторите. С..
0 ден.
без ДДВ: 0 ден.
Сет алати за блокирање GMT, MINI
Сет алати за блокирање GMT, MINI B36,B38,B46,B48, kodovi motora B36 A15A, B38 A12A, B38 A15A, B38 B1..
28.898 ден.
без ДДВ: 24.490 ден.
Алат за набивање пружина на вентили, Fiat Multi air 1.4l i Alfa Romeo OEM: 2000034500
Алат за набивање пружина на вентили, Fiat Multi air 1.4l i Alfa Romeo OEM: 2000034500 ..
14.266 ден.
без ДДВ: 12.090 ден.
Алат за блокирање брегасти OEM: MOT-1969, Renault, Nissan Qashqai, Opel 1.6 i 1.7 DCI Mercedes-Benz 1.6 d/BlueTEC 4M-127.8 i 4M-323.2
Алат за блокирање брегасти​ OEM: MOT-1969 - RENAULT - NISSAN QASHQAI - OPEL 1.6 i 1.7 DCI Mercedes-B..
2.706 ден.
без ДДВ: 2.293 ден.
Алат за блокирање брегасти осовини вшмукувачки вентили, Renault1.6/(Master 2.3) DCI, Nissan Qashqai,R9M OEM: Mot 1773, Mercedes-Benz 1.6 d/BlueTEC-622.951,626.951
Алат за блокирање брегасти осовини вшмукувачки вентили - RENAULT 1.6 / (Master 2.3) - NISSAN QA..
6.218 ден.
без ДДВ: 5.269 ден.
Алат за блокирање на радилица кај Fiat 1.4 8V i 16V ALFA TB ABARTX, Grande Punto Evo Multi air 2 000 004 500
Алат за блокирање на радилица - FIAT 1.4 8V i 16V ALFA TB ABARTX- Grande Punto Evo Multi air OEM: 20..
1.829 ден.
без ДДВ: 1.550 ден.
Алат за блокирање на радилица OEM MOT 1970,Renault, Nissan Qashqai, Opel 1.6 i 1.7 DCI, Mercedes-Benz 1.6 d/BlueTEC 622.951(R9M)626.951(R9M)
Алат за блокирање на радилица- OEM MOT -1970 - RENAULT - NISSAN QASHQAI - OPEL 1.6 i 1.7 DCI -Merced..
1.243 ден.
без ДДВ: 1.053 ден.
Алат за блокирање на радилицa кај Opel, Renault, 2.0/(Master 2.3) DCI- CDTI M9T 704 Oem: MOT-1766 EH-48330
Алат за блокирање на радилица - OPEL - RENAULT 2.0 / (Master 2.3) DCI-CDTI OEM: MOT-1766 ЕН-48330 ko..
1.243 ден.
без ДДВ: 1.053 ден.
Сет блокатор GMT кај Peugeot, Citroen, Toyota
Сет алати за позиција GMT - PEUGEOT (108, 208, 2008, 301, 308, 2008, 3008, 5008, партнер III), ..
8.779 ден.
без ДДВ: 7.440 ден.
Алат за блокирање брегаста осовина кај Fiat Coupe 2.0 16V Turbo, Lancia Kappa 2.0 5c Turbo Oem: 1 860 962 00
Алат за блокирање брегаста осовина кај Fiat Coupe 2.0 16V Turbo, Lancia Kappa 2.0 5c Turbo Oem: 1 86..
3.658 ден.
без ДДВ: 3.100 ден.
Алат за блокирање брегастa осовинa кај Fiat, Lancia 2.0 5 C 20V Turbo Oem: 1 860 961 000
Алат за блокирање брегастa осовинa кај Fiat, Lancia 2.0 5 C 20V Turbo Oem: 1 860 961 000 ..
3.658 ден.
без ДДВ: 3.100 ден.
Алат за вадење дизни кај Fiat Ducato 2.3 JTD (со хидруличен цилиндар 4M-171.2)
Алат за вадење дизни кај Fiat Ducato 2.3 JTD (со хидруличен цилиндар 4M-171.2) ..
27.069 ден.
без ДДВ: 22.940 ден.
Алат за вадење дизни кај Iveco 3.0 JTD (со хидруличен цилиндар 4M-171.2) Алат за вадење дизни кај Iveco 3.0 JTD (со хидруличен цилиндар 4M-171.2)
Алат за вадење дизни кај Iveco 3.0 JTD (со хидруличен цилиндар 4M-171.2) ..
27.069 ден.
без ДДВ: 22.940 ден.
Алат за вадење дизни кај Mercedes CDI
Алат за вадење дизни кај Mercedes CDI ..
3.145 ден.
без ДДВ: 2.665 ден.
Алат за вадење Denso дизни
Алат за вадење Denso дизни ..
2.048 ден.
без ДДВ: 1.736 ден.
Алат за вадење дизни кај Mazda бензинец
Алат за вадење дизни кај Mazda бензинец ..
4.389 ден.
без ДДВ: 3.719 ден.
Алат за вадење дизни кај Mercedes 656
Алат за вадење дизни кај Mercedes 656 ..
6.218 ден.
без ДДВ: 5.269 ден.
Алат за вадење дизни 2.0 16V и 2.2 HDI
Алат за вадење дизни 2.0 16V и 2.2 HDI ..
28.532 ден.
без ДДВ: 24.180 ден.
Алат за вадење дизни кај 1.3 Multi jet Алат за вадење дизни кај 1.3 Multi jet
Алат за вадење дизни кај 1.3 Multi jet ..
26.337 ден.
без ДДВ: 22.319 ден.
Алат за вадење дизни кај Fiat 1.6 Multi jet
Алат за вадење дизни кај Fiat 1.6 Multi jet  ..
26.337 ден.
без ДДВ: 22.319 ден.
Алат за затварање дизни Actros euro 5 и 6 (комплет 6 ком.)
Алат за затварање дизни Actros euro 5 и 6 (комплет 6 ком.) ..
5.487 ден.
без ДДВ: 4.650 ден.
Алат за вадење ињектор 1.9 DCI Renault (се користи со 4M-096.19)
Алат за вадење ињектор 1.9 DCI Renault (се користи со 4M-096.19) ..
29.995 ден.
без ДДВ: 25.419 ден.
Алат за вадење дизни кај Bosch BMW F-11
Алат за вадење дизни кај Bosch BMW F-11 ..
6.950 ден.
без ДДВ: 5.890 ден.
Додаток на алатот 096.19 алати за вадење пиезо дизни 096.17K и N
Додаток на алатот 096.19 алати за вадење пиезо дизни 096.17K и N ..
5.487 ден.
без ДДВ: 4.650 ден.
Алат за вадење дизни bosch со навртка
Алат за вадење дизни bosch со навртка  ..
6.950 ден.
без ДДВ: 5.890 ден.
Алат за вадење дизни кај  Renault 2.0 DCI (хидруличен цилиндар 4М-171.2)
Алат за вадење дизни кај  Renault 2.0 DCI (хидруличен цилиндар 4М-171.2) ..
29.190 ден.
без ДДВ: 24.737 ден.
Алат за вадење дизни kaj Renault 2.0 DCI
Алат за вадење дизни kaj Renault 2.0 DCI ..
16.095 ден.
без ДДВ: 13.640 ден.
Алат за вадење дизни кај Mercedes 651
Алат за вадење дизни кај Mercedes 651 ..
4.755 ден.
без ДДВ: 4.030 ден.
Алат за вадење дизни кај Reno 1.6 DCI, VW,Audi 2.0 TDI, Insignija a,b, Zafira c 2.0 170ks Алат за вадење дизни кај Reno 1.6 DCI, VW,Audi 2.0 TDI, Insignija a,b, Zafira c 2.0 170ks
Алат за вадење дизни кај Reno 1.6 DCI, VW,Audi 2.0 TDI, Insignija a,b, Zafira c 2.0 170ks  ..
6.218 ден.
без ДДВ: 5.269 ден.
Алат за вадење дизни кај Iveco 3.0 JTD Алат за вадење дизни кај Iveco 3.0 JTD
Алат за вадење дизни кај Iveco 3.0 JTD  ..
16.095 ден.
без ДДВ: 13.640 ден.
Алат за вадење дизни кај Fiat Ducato 2.3 JTD
Алат за вадење дизни кај Fiat Ducato 2.3 JTD ..
16.095 ден.
без ДДВ: 13.640 ден.
Алат за вадење Bosch дизни кај ињектора M27x1(се користи со алати 307 и 307.1)
Алат за вадење Bosch дизни кај ињектор M27x1(се користи со алати 307 и 307.1) ..
1.755 ден.
без ДДВ: 1.487 ден.
Алат за вадење на пиезо дизни
Алат за вадење на пиезо дизни  ..
1.609 ден.
без ДДВ: 1.364 ден.
Алат за вадење дизни 1.6 кај VW, Audi (без растурање на дизни)
Алат за вадење дизни 1.6 кај VW, Audi (без растурање на дизни) ..
6.218 ден.
без ДДВ: 5.269 ден.

За нас

Раборно време:

Понеделник - Петок: 08:00 - 16:00 ч.
Сабота - Недела: Затворено

Контакт

  • 075 224 400
  • info@alati.mk

Facebook

АЛАТИ ТРЕЈД © 2024. UKION SHOPS