НАМЕНСКИ АЛАТ ЗА ИЊЕКТОРИ И СИСТЕМ ЗА ДИЗЕЛ ГОРИВО

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Алат за вадење дизни кај Fiat Ducato 2.3 JTD (со хидруличен цилиндар 4M-171.2)
Алат за вадење дизни кај Fiat Ducato 2.3 JTD (со хидруличен цилиндар 4M-171.2) ..
27.069 ден.
без ДДВ: 22.940 ден.
Алат за вадење дизни кај Iveco 3.0 JTD (со хидруличен цилиндар 4M-171.2) Алат за вадење дизни кај Iveco 3.0 JTD (со хидруличен цилиндар 4M-171.2)
Алат за вадење дизни кај Iveco 3.0 JTD (со хидруличен цилиндар 4M-171.2) ..
27.069 ден.
без ДДВ: 22.940 ден.
Алат за вадење дизни кај Mercedes CDI
Алат за вадење дизни кај Mercedes CDI ..
3.145 ден.
без ДДВ: 2.665 ден.
Алат за вадење Denso дизни
Алат за вадење Denso дизни ..
2.048 ден.
без ДДВ: 1.736 ден.
Алат за вадење дизни кај Mazda бензинец
Алат за вадење дизни кај Mazda бензинец ..
4.389 ден.
без ДДВ: 3.719 ден.
Алат за вадење дизни кај Mercedes 656
Алат за вадење дизни кај Mercedes 656 ..
6.218 ден.
без ДДВ: 5.269 ден.
Алат за вадење дизни 2.0 16V и 2.2 HDI
Алат за вадење дизни 2.0 16V и 2.2 HDI ..
28.532 ден.
без ДДВ: 24.180 ден.
Алат за вадење дизни кај 1.3 Multi jet Алат за вадење дизни кај 1.3 Multi jet
Алат за вадење дизни кај 1.3 Multi jet ..
26.337 ден.
без ДДВ: 22.319 ден.
Алат за вадење дизни кај Fiat 1.6 Multi jet
Алат за вадење дизни кај Fiat 1.6 Multi jet  ..
26.337 ден.
без ДДВ: 22.319 ден.
Алат за затварање дизни Actros euro 5 и 6 (комплет 6 ком.)
Алат за затварање дизни Actros euro 5 и 6 (комплет 6 ком.) ..
5.487 ден.
без ДДВ: 4.650 ден.
Алат за вадење ињектор 1.9 DCI Renault (се користи со 4M-096.19)
Алат за вадење ињектор 1.9 DCI Renault (се користи со 4M-096.19) ..
29.995 ден.
без ДДВ: 25.419 ден.
Алат за вадење дизни кај Bosch BMW F-11
Алат за вадење дизни кај Bosch BMW F-11 ..
6.950 ден.
без ДДВ: 5.890 ден.
Додаток на алатот 096.19 алати за вадење пиезо дизни 096.17K и N
Додаток на алатот 096.19 алати за вадење пиезо дизни 096.17K и N ..
5.487 ден.
без ДДВ: 4.650 ден.
Алат за вадење дизни bosch со навртка
Алат за вадење дизни bosch со навртка  ..
6.950 ден.
без ДДВ: 5.890 ден.
Алат за вадење дизни кај  Renault 2.0 DCI (хидруличен цилиндар 4М-171.2)
Алат за вадење дизни кај  Renault 2.0 DCI (хидруличен цилиндар 4М-171.2) ..
29.190 ден.
без ДДВ: 24.737 ден.
Алат за вадење дизни kaj Renault 2.0 DCI
Алат за вадење дизни kaj Renault 2.0 DCI ..
16.095 ден.
без ДДВ: 13.640 ден.
Алат за вадење дизни кај Mercedes 651
Алат за вадење дизни кај Mercedes 651 ..
4.755 ден.
без ДДВ: 4.030 ден.
Алат за вадење дизни кај Reno 1.6 DCI, VW,Audi 2.0 TDI, Insignija a,b, Zafira c 2.0 170ks Алат за вадење дизни кај Reno 1.6 DCI, VW,Audi 2.0 TDI, Insignija a,b, Zafira c 2.0 170ks
Алат за вадење дизни кај Reno 1.6 DCI, VW,Audi 2.0 TDI, Insignija a,b, Zafira c 2.0 170ks  ..
6.218 ден.
без ДДВ: 5.269 ден.
Алат за вадење дизни кај Iveco 3.0 JTD Алат за вадење дизни кај Iveco 3.0 JTD
Алат за вадење дизни кај Iveco 3.0 JTD  ..
16.095 ден.
без ДДВ: 13.640 ден.
Алат за вадење дизни кај Fiat Ducato 2.3 JTD
Алат за вадење дизни кај Fiat Ducato 2.3 JTD ..
16.095 ден.
без ДДВ: 13.640 ден.
Алат за вадење Bosch дизни кај ињектора M27x1(се користи со алати 307 и 307.1)
Алат за вадење Bosch дизни кај ињектор M27x1(се користи со алати 307 и 307.1) ..
1.755 ден.
без ДДВ: 1.487 ден.
Алат за вадење на пиезо дизни
Алат за вадење на пиезо дизни  ..
1.609 ден.
без ДДВ: 1.364 ден.
Алат за вадење дизни 1.6 кај VW, Audi (без растурање на дизни)
Алат за вадење дизни 1.6 кај VW, Audi (без растурање на дизни) ..
6.218 ден.
без ДДВ: 5.269 ден.
Алат за вадење дизни кај 1.6 VW, Audi
Алат за вадење дизни кај 1.6 VW, Audi   ..
2.560 ден.
без ДДВ: 2.169 ден.
Алат за вадење дизни на Mercedes-Benz CDI мотор 611,612 i 613 Алат за вадење дизни на Mercedes-Benz CDI мотор 611,612 i 613
Алат за вадење дизни на Mercedes-Benz CDI мотор 611,612 i 613 ..
11.705 ден.
без ДДВ: 9.919 ден.
Додаток за алатот 4М-096.1 за вадење на четврта дизна на Multi jet 1.3 Додаток за алатот 4М-096.1 за вадење на четврта дизна на Multi jet 1.3
Додаток за алатот 4М-096.1 за вадење на четврта дизна на Multi jet 1.3 ..
1.097 ден.
без ДДВ: 930 ден.
Алат за вадење дизни Common rail
Алат за вадење дизни Common rail ..
1.682 ден.
без ДДВ: 1.425 ден.
Алат за вадење дизни кај Citroen 1.6 HDI, Mercedes CDI, BMW common rail - Multi Jet 1.3 со помош на алат (096.1c) Алат за вадење дизни кај Citroen 1.6 HDI, Mercedes CDI, BMW common rail - Multi Jet 1.3 со помош на алат (096.1c)
Алат за вадење дизни кај Citroen 1.6 HDI, Mercedes CDI, BMW common rail - Multi Jet 1.3 со помош на ..
6.218 ден.
без ДДВ: 5.269 ден.
Алат за вадење дизни кај Mercedes CDI motori
Алат за вадење дизни кај Mercedes CDI motori ..
4.775 ден.
без ДДВ: 4.047 ден.
Алат за извлекување ињектори Mercedes, BMW... Алат за извлекување ињектори Mercedes, BMW...
Погоден за  Mercedes CDI BMW common rail 1.6 HDI Multi Jet 1.3 (со помош на додавка..
6.219 ден.
без ДДВ: 5.270 ден.
Алат за извлекување ињектори кај Merecedes ACTROS Алат за извлекување ињектори кај Merecedes ACTROS
Алат за извлекување ињектори кај Mercedes ACTROS, ЕУРО 6, OEM 470 589 01 33 00 06 12 ..
10.609 ден.
без ДДВ: 8.991 ден.

За нас

Раборно време:

Понеделник - Петок: 08:00 - 16:00 ч.
Сабота - Недела: Затворено

Контакт

  • 075 224 400
  • info@alati.mk

Facebook

АЛАТИ ТРЕЈД © 2024. UKION SHOPS