За Нас

Алати Трејд е фирма која се занимава со производство трговија и услуги во полето на машинството, со даден акцент на рачен алат и сервисна опрема кои се користат исклучиво за професионална употреба. 
Формирана кон крајот на 2014 година Алати Трејд успешно се справува со сите потешкотии во нашето општество за навремено и брзо да ги задоволи потребите на нашите клиенти, по што сме препознатливи.

Нашата цел е да се достават решенија за олеснување и забрзување на процесот на сервисирање кај различни машини и возила како и опремување на сервиси и работилници со професионален алат, опрема и потрошни материјали.

Зошто Алати Трејд?

Поради тоа нашиот успех го базираме првично на тестирање на перформансите и квалитетот на производите што ги застапуваме. Реална искреност за нивото на квалитет на производите во однос на понудената цена, флексибилност во однос на замена или враќање на производите, брз сервис во гарантен и после гарантен рок. Нашите алати се проверени со долгогодишна традиција.

За нас

Раборно време:

Понеделник - Петок: 08:00 - 16:00 ч.
Сабота - Недела: Затворено

Контакт

  • 075 224 400
  • info@alati.mk

Facebook

АЛАТИ ТРЕЈД © 2024. UKION SHOPS